Gurigongo Symposium

Hass, alkoss, gurigongj!

TÁP Varieté

2014. június 30. 23:17 - gurigongo

Vajdai Vilmos 1994-ben, a budapesti Tilos az Á-ban, a "csapos" Szabó Győzővel ötölte ki a Tilos az Á Performance, a későbbi TÁP Színház művészi elképzeléseit. Az alkalmi, rendhagyó társulat azóta is a magyar alternatív mozgalom meghatározó formációja.

A TÁP Varieté, ahogy a címe is sugallja, varieté jelenetek sorát takarja, csakhogy – a várttól eltérően – szándékosan gyenge poénok, abszurd jelenetek jellemzik az előadást. Egyfajta anti-színház ez, ahol olyan dolgok kapnak hangsúlyt, amik máshol rejtve maradnak, rendkívül szórakoztatóvá, nevetségessé téve azokat.

Július 19-én, szombaton, 17:30-tól látható a Szalma-színház-sátorban Gombaszögön.


TAP_variete.JPG
Szereplők: Olasz István, Fekete Ádám, Laboda Kornél, Vajdai Vilmos, Csík Gábor, Egger Géza, Hegedűs Barbara, Borsányi Dániel, Bánki Gergely, Gergely Katalin

Rendező: Vajdai Vilmos

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gurigongo.blog.hu/api/trackback/id/tr966462663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása