Gurigongo Symposium

Hass, alkoss, gurigongj!

Éjjeli filmvetítés

2014. június 24. 14:36 - gurigongo

Kultúra mifelénk a jó film is. A jó film közösen nézése meg igazán. Ha mindezt ráadásul egy jó nap után tesszük, mondjuk kábé hajnal kettőtől a Gombaszögi Nyári Táborban a Szalma-színház-sátorban...

Lesz például egy Gurigongo film is - na jó, nem igazán a Gurigongóé, de a rendezője nagy Gurigongó barát, szóval azért a kicsit a mienk is.

Július 17-én, csütörtök hajnal 2-től Molnár Csaba: A rendes ember c. filmjét láthatjátok.

Egy határmenti kisváros lakóinak története, egy szlovák–magyar mese a gyökerek kereséséről, a sérelmek feldolgozásáról, az elvágyódásról és a boldogulásról. A film a rendező szülővárosában, hazai magyar színészekkel készült. A teljes mértékben komáromi alkotásban olyan ismert arcokkal találkozhatunk, mint Benkő Géza, Bandor Éva, Dráfi Mátyás, Bárdos Judit, vagy Mokos Attila.

 

Lesz még más is, minden éjjelre két film meg egy kis nyalánkság. De azért legyen valami azért meglepetés is. Nem? ;)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gurigongo.blog.hu/api/trackback/id/tr326410197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása